Voor particulieren

Leer ons kennen en ervaar de voordelen van een specialist.

Direct contact

Op zoek naar zorgeloze IT ondersteuning ?

Maak een afspraak

Dé specialist in computers

Naast dat je als particulier profiteert van onze hoogwaardige kwaliteit diensten en producten, profiteer je ook van onze kennis en ervaring. Access2All heeft namelijk al meer dan 20 jaar ervaring binnen de ICT wereld. De meest voorkomende problemen zijn voor ons dan ook vaak zo opgelost.

Snelle responsetijden

Door onze snelle responsetijden kunnen we direct de meeste problemen analyseren en oplossen. Een afspraak maken is tevens zo gedaan. Laat gemakkelijk een bericht achter via ons contactformulier of neem telefonisch contact op.

Nieuwsgierig naar onze diensten?

Afspraak maken

Wij vinden dat ondersteuning aan jouw ICT middelen van cruciaal belang zijn, we gebruiken steeds meer online producten, shoppen vaker via het internet en werken nu ook steeds vaker thuis. Met goede ondersteuning en advies proberen wij ons steentje bij te dragen aan zorgeloos gebruik.

Efficiënt gebruik van grondstoffen steeds belangrijke voor onze toekomst en die van onze kinderen. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw apparatuur zo lang mogelijk goed blijft werken en we minder belastend zijn voor het milieu. Daarom werken we geregeld met zakelijke producten die een tweede leven hebben gekregen door gebruik te maken van refurbished processen.

Wij regeren heel snel, afhankelijk van de mogelijkheden onsite maar ook snel via remote support. We kunnen dan meteen het probleem analyseren en oplossen.

Alle producten en diensten die we gebruiken, zoals hard -en software, zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Zaken waar je jarenlang plezier van hebt. Daarnaast profiteer je van 20+ jaren ervaring binnen de ICT wereld, de meeste bekende problemen hebben we al ervaren en weten hoe we dit voor jou kunnen oplossen.

Bekijk onze particuliere diensten.

Wij doen natuurlijk nog veel meer dan alleen computers repareren. Bekijk hieronder onze diensten voor onze particulieren klanten om een indruk te krijgen.

Back-up online

Laat ons helpen uw dierbare data voor altijd beschikbaar te houden.

Lees meer >

Netwerken

Van bekabeling tot switches kunt u aan laten leggen en beheren door ons.

Lees meer >

Onderhoud

Wij zijn in staat om uw computer te repareren maar ook te onderhouden.

Lees meer >

Beheer

Het beheer van uw netwerk of server kunt u gerust aan ons over laten.

Lees meer >

Ondersteunende merken

Om onze klanten de beste service te kunnen bieden werken wij uitsluitend met 100% veilig en goedgekeurde software. Deze software is afkomstig van de betrouwbaarste merken.